BOERDERIJ DE KIKKERSHOEK Mijnsheerenland

Tour langs de boer 2016 Hemelvaartsdag 5 mei

Kom kijken op onze boerderij tussen 10.00 uur en 16.00 uur!  We willen vooral aan kinderen en hun (groot)ouders laten zien, hoe boeiend en veelzijdig een agrarisch bedrijf in de Hoeksche Waard is. Op ons akkerbouw- en fruitteeltbedrijf hebben we diverse activiteiten, alle kinderen mogen een glaasje ECHTE appelsap persen en een pompoenzaaien in een zelfgemaakt potje. Thuis in de tuin uitplanten en in de herfst kun je tijdens de appelplukdagen, meedoen met "wie kweekt de grootste pompoen"
Voor de jongere kinderen is er genoeg te doen; eigen glaasje sap persen, met traptrekkers over het erf scheuren. Of maak mooie foto's van uw (klein)kinderen in de (misschien wel bloeiende) boomgaard!
Op het erf is een koffieterras met proeverijen van streekproducten  en natuurlijk de aardappel lekkernij TWISTINE. Uiteraard is onze boerderijwinkel met allerlei lekkere gezonde producten geopend.
Kortom een super leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud!

Kijk voor de andere deelnemende bedrijven aan Tour langs de boer even op Facebook van Boerderij de Kikkershoek en/of Tour langs boer.