Boerderij de Kikkershoek

Tour langs de boer 2019 Hemelvaartsdag 30 mei

Kom kijken op onze boerderij tussen 10.00 uur en 16.00 uur!  

We willen vooral aan kinderen en hun (groot)ouders laten zien, hoe boeiend en veelzijdig een agrarisch bedrijf in de Hoeksche Waard is.

Op ons akkerbouw- en fruitteeltbedrijf hebben we diverse activiteiten, alle kinderen mogen een glaasje ECHTE appelsap persen.

De jongere kinderen zullen zich vermaken met de traptrekkers.

Uitleg in de boomgaard over de groei en bloei van fruitbomen. Tip: Maak mooie foto's van uw (klein)kinderen in de  boomgaard!
Op het erf is een koffieterras en natuurlijk de aardappel lekkernij TWISTINE  en broodjes hamburgers.Uiteraard is onze boerderijwinkel met allerlei lekkere gezonde (streek) producten geopend.
Kom ook eens in ons winkeltje kijken naar onze verse streekproducten en leuke pakketten met allerlei  (H)eerlijke Hoeksche Waardse streekproducten.
Vele oldtimer-tractoren zijn hier in de ochtend op het erf te bewonderen en de middag vertrekken ze voor een rondrit en komen later op de middag weer hier terug. Deze enthousiaste groep tractor-liefhebbers vertellen aan u en de kinderen graag over hun hobby.


Kortom een super leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud!

Kijk voor de andere deelnemende bedrijven aan Tour langs de boer even op Facebook van Boerderij de Kikkershoek en/of Tour langs boer.